Este ultima zi şi deşi toată pregătirea şi organizarea campaniei nu a fost chiar floare la ureche cum lăsăm să se vadă... dacă ar fi să o iau de la început aş face-o.
În încheiere vreu să mulţumesc tututror celor care ne-au ajutat, ne-au îndrumat şi mai ales colegelor mele de echipă fără de care nu s-ar fi putut realiza acest proiect niciodată.
Toate cele bune.......Andra G.
Astăzi este The Big End.
Toate cele bune......Andra G.
Florina V.
Influenţa Galei asupra elevilor
Această Gală a reuşit să se evidenţieze datorită paletei largi de criterii pe care le ia în considerare atunci când premiază rezultatele, acţiunile şi atitudinea celor care fac parte din acest sistem.
„Gala Premiilor în Educatie” i-a determinat pe elevi să aibă o viziune îmbunătăţită asupra sistemului educaţional deoarece nu sunt premiaţi doar din punct de vedere al rezultatelor deţinute strict la nivel de centru de învăţământ ci şi din punct de vedere al strădaniilor de a face acţiuni prin care să îşi îmbunătăţească abilităţile şi să-şi crească nivelul de cunoştinţe într-un anumit domeniu.
Impulsionarea creativităţii şi competiţiei le oferă elevilor şansa de a-şi descoperi noi calităţi şi de a-şi dezvolta multilateral personalitatea, capacităţile dar şi abilitatille. Îmbunătăţind imaginea sistemului educaţional se face prin promovarea evoluţiei atât pe plan personal cât şi la nivel de echipe, asociaţii.
Datorită premierii ştiinţifice se face stimularea cercetărilor şi astfel se aduc benefici atât la nivel personal cât şi la nivel de evoluţie internaţională a ştiinţei.
Dacă până înainte de existenţa Galei, doar elevii au fost cei premiaţi, odată cu apariţia acesteia, orice persoană care face parte din acest sistem poate avea parte de acesta şansa. În acest fel, ideea ca doar elevii sunt cei care învăţa într-o şcoală este corect, iar ei cresc şi evoluează cu principiul aplicat că toţi care se află într-o astfel de institutieinvata, chair dacă se află la catedră şi nu într-o bancă.
Premierea profesorilor dă certitudinea şi încrederea elevilor că şcoală îşi respectă adevăratul sens al cuvântului şi este locul în care toţi, chiar şi cei care le predau iau lecţii la rândul lor după cum spune şi Petre Tutea: „O şcoală în care profesorul nu învaţă este o absurditate”.
Prin faptul că premierea este făcută la nivel naţional, iar consistenţă materială şi simbolică a premiilor este importanta zicală „Ai carte, ai parte”, se potriveşte cel mai bine şi îi motivează semnificativ pe elevi.
Datorită premierii descoperirilor ştiinţifice se face stimularea cercetătorilor şi astfel se aduc beneficii nu numai la nivel de evoluţie internaţională, astfel încât elevii reuşesc să se simtă folositori din punct de vedere practi, având reuşite concrete.
Sistemul este astfel perceput că o rampă de propulsare a tuturor ideilor strălucite şi a tuturor celor care au capacitatea de a excela prin ceea ce fac.
Ioana Goia
Un eveniment educaţional
„Gala Premiilor în Educaţie” este singurul eveniment care ajunge să facă primul pas spre îmbunătăţirea sistemului educaţional din România. Dă un imbold elevilor buni la învăţătură indiferent de condiţiile lor materiale ceea ce este un lucru foarte bun şi de apreciat având în vedere viaţa şi condiţiile de viaţă din ţara noastră.
În primul rând cu astfel de premii, pe care le oferă gală premiilor în educaţie atrage orice elev şi profesor cu potenţial. Acest proiect reuşeşte să organizeze o competiţie în care toţi elevii sunt egali, diferenţa construindu-se doar la nivel de inteligenţă al fiecăruia.
Este un lucru minunat că în România în sfârşit se ţine cont de dreptate, de sinceritate, de egalitate, de dreptul fiecărui om indiferent de condiţiile materiale să participe la un astfel de concurs, un concurs care are ca scop dezvoltarea unei educaţii şi premiază inteligenţa şi potenţialul pe care îl afişează elevii pentru reuşite. Într-adevăr acest tip de proiect ajută atât ţara în vederea îmbunătăţirii sistemului educaţional cât şi elevii şi profesorii în avansarea lor pe plan educaţional. Încurajează pe cel mai bun profesor, elev ţinând cont doar de reuşite şi nu este influenţat absolut deloc de situaţia fiecărui participant singura competiţie care nu este influenţată de principiile ţării noastre: mită, corupţie, cine plăteşte cel mai mult câştiga: NU! Şi asta îi determină pe oamenii care participă să susţină un astfel de proiect şi să fie mulţumiţi şi bucuroşi că România a făcut un pas spre un lucru mai bun.
În concluzie „Gala Premiilor în Educaţie” oferă oportunitatea de a fi cel mai bun fără niciun fel de discriminări, în prezent este cea mai bună idee în vederea dezvoltării româniei pe plan educaţional.
Lorena Zăhan
Bună seara!
După cum ştiţi luni a fost ultima zi a concursului de eseuri ... dar doar azi am reuşit să decidem care dintre cele înscrise sunt cele mai bune:>.
Mâine va fi premierea, iar acesta se va ţine într-o sală de clasă (cea mai frumoasă din liceu pentru că e a noastră) şi acolo îi vom invita pe toţi ce au participat , vom înmâna diplomele dar şi premiile în valoare de 200 RON.
Nu ne vine să credem că mai avem doar o zi de campanie...sperăm ca totul să fie ok şi ca în final să fim mândre de ceea ce am realizat dar suntem şi acum.
Acum va las...noapte bună!
Andreia B.
A fost o zi foarte interactivă! Am avut un mare succes prin realizarea standului!
Standul a avut onoarea să-i cunoască şi pe colegii din clasele mai mari, mai exact pe elevii claselor a12a.
Mulţi au fost interesaţi de oferta pentru facultate având în vedere că peste o săptămână nu vor mai fi liceeni! ( pe Sofia am convinso 100%!!) yeeey!!
PS! sincer...mai avem puţine materiale promoţionale...ţinând cont că noi am realizat 200 de fluturaşii şi am primit şi de la organizatori!
pam pam Ariela Grumaz
Azi am continuat în aceeaşi manieră, cu standul, am împărţit fluturaşi şi am continuat să oferim informaţii persoanelor interesate de concurs.
Toate cele bune...Andra G.