Veni... vidi... vici...

După cum aţi văzut tot ceea ce am făcut până acum a dat roade.

Ne vom continua campania în stilul nostru caracteristic...sperăm să va placă...şi să vă inspire.

Toate cele bune...Andra G.

Filmările din 26 Mai

Din nou ne-am pierdut în prea multe idei şi ne-a apucat noaptea lucrând însă scopul motivează metodele.


La ce am lucrat? Ei bine azi cei de la firma de developat au reuşit să pună pe DVD filmările din cadrul sesiunii de prezentare ( filmările au fost făcute cu o cameră video de această dată pentru a evita ca acestea să aibă o calitate proastă ). Cu toate acestea după cum se poate observa...culorile au fost total distruse...am încercat cât de cât să facem să arate bine ... nu ştiu în ce măsură am reuşit... m-am pierdut în editări şi din nou timpul a trecut repede


Sesiunea oricum a fost un succes şi noi suntem încântate de ce am realizat de-a lungul acestei
campanii.


Florina V.



Entuziasm!

Andreia B.

În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte mândră de câţi fluturaşi am împărţit astăzi\:d/(dacă vom continua la fel...vom rămâne fără).:D
Mulţi elevi sunt interesaţi de ceea ce facem...tocmai de aceea prin intermediul standului putem să colaborăm mai uşor cu ei şi le putem oferii mai multe informaţii despre Gală.

În al doilea rând vă spun că sunt sigură că vor participa mulţi elevi ai colegiului nostru la "Gala Premiilor În Educaţie" şi nu vor rămâne doar cu ideea de participare, de ce nu...o să avem câştigători?:)
Cred că prin intermediul acestei campanii am reuşit să le trezim interesul de a participă la un alt tip de concurs...dar şi de a avea încredere în sine şi de a se promova din punct de vedere educaţional.

În încheiere...vă promit că în scurt timp vor fi publicate eseurile participante la concurs.:D


O zi ploioasă frumoasă vă doresc în continuare!:d