Prima zi a campaniei...

Astazi, luni, 17.05.2010 este oficial prima zi de desfăşurare a campaniei educaţionale, prin care dorim informarea persoanelor interesate (elevi, profesori, bibliotecari, studenţi...) despre "Gala Premiilor În Educaţie" organizată de Fundaţia "Dinu Patriciu".

Responsabilitatea este una dintre caracteristicile echipei noastre, lucru dovedit înca din prima zi a campaniei, reuşind să realizăm toate acţiunile pe care ni le-am propus pentru aceasta primă zi.

Am realizat schiţele pentru banner, afişe şi fluturaşi iar după finalizarea acestora, coechipiera mea, Andra, le-a dus la tipografie de unde sperăm să le ridicam în cel mai scurt timp pentru a putea respecta programul stabilit.

Tot azi am deschis în mod oficial acest blog pentru toţi cei interesaţi să afle mai multe despre campania organizată de noi dar şi despre programul de desfăşurare a acesteia.

Dorim să captăm atenţia şi interesul cât mai multor persoane, de aceea nu ezitaţi să întrebaţi, să comentaţi şi să sugeraţi orice în legatură cu tema blogului.

Vă mulţumim!

Andreia B.

P.S. Astăzi ne-am şi filmat...dar filmările le postăm puţin mai târziu...încă nu am reuşit să le descărcăm :)) !



Florina V.

În sfârşit am reuşit să finalizăm filmuleţul.
Ne pare rău de calitatea slabă dar din lipsa camerelor de filmat telefonul mobil a fost foarte util.