Sfârşit de zi...

WOW e deja 23:50 :d am întârziat un pic cu postarea (s-ar putea să fi adormit la un mom dat vreo 3 ore :D) sper totuşi în cele 10 minute rămase să termin ce am de zis.

Afişele sunt pe uşi...videourile se salvează şi totul merge conform planului.

Se pare că în ultima vreme ne-am cam împrietenit cu camera de filmat (cameră de filmat e puţin cam mult spus :)) telefon sau aparat foto mai precis). De la un video de maxim un minut am ajuns la filmuleţe de 4-3 minute însă nu m-am îndurat să tăi prea multe momente...întrucât nu se ştie dacă vom mai avea ocazia să organizăm o astfel de campanie preţuim fiecare secundă ^ ^

sperăm că nu vă plictisim.
Noi sigur nu ne plictisim :D


Florina V.



huh se pare că este o problemă cu postarea filmuleţelor (posibil să fie prea mari) însă acum este cam târziu aşa că voi rezolva această problemă mâine :D



(21 Mai) Promisiunea e promisiune....
-_-" ţin să menţionez că la 0:52 am fost muşcată cu sălbăticie :





astazi.o zi de joi.

Hey am lipit posterele pe uşile unor săli de clasă, la intrarea elevilor şi desigur a profesorilor!
Ne-am propus să le punem după minunata noastră teză ca să ne înveselim.
Totul a decurs foarte bine, unii elevi ne-au observat şi vazând că ne distram în timp ce lucram au devenit şi mai curioşi. Ne-au pus diferite întrebari şi i-am informat bucuroase rămânând surprinse de interesul pe care l-au manifestat.

Vreau să spun că datorită acestei activităţi am uitat de teza ce am avut-o şi mi-a ridicat radical moralul .
Nu mă aşteptăm să arate atât de bine. Chiar dacă am muncit la ele şi ne-am chinuit cu fetele să pară cât mai atrăgător şi să fie gata la timp a meritat efortul!


Acum însă vreau să vă fac o mică surpriză... să postez în curând imaginea virtuală a articolului din revista şcolii!!! O să ne fie destul de greu săptămâna viitoare având pe cap două teze şi un program un pic mai încărcat, dar o să ne descurcăm ca întotdeauna!
Aceasta e calitatea noastră ca echipă!


Pam pam! Vă pup.
Ariela G.




Florina V. (21. Mai)


Yay în sfârşit după lungi căutări google un prieten foarte drag a salvat ziua ^ ^ merci Robert




O parere...

Nimeni nu spune că munca în echipă este uşoară.
Ba din contră, este mai bine atunci când lucrezi de unul singur, dar de multe ori vocea ta nu se aude destul de tare din mulţime. Atunci trebuie să-ţi găseşti încă un suflet care să lupte pentru aceeaşi cauză ca şi tine.

Deşi eu sunt de obicei cea care este mai serioasă mă bucură să văd ambiţia şi entuziasmul colegelor mele.

Andra G.