Concursul de eseuri....

Aaa aş vrea să menţionez un lucru pe care colegele mele au uitat să îl amintească.
Tot astăzi, la sfârşitul prezentării, am anunţat deschiderea concursul de eseuri. Concurs primit foarte bine de public întrucât oferim premii tentante ( 4 premii în valoare totală de 200 RON).
Înscrierile au loc până în data de 31 Mai, urmând că mai apoi să aibă loc jurizarea iar în data de 4 Iunie premierea.
Organizarea acestui concurs nu ar fi fost posibilă fără sprijinul din partea sponsorilor noştri: Asociaţia Collegium, Tipografia Boema, SC. Marele Alb cărora le mulţumim.


Florina V.

Primele impresii....

Vă aduc primele impresii de după terminare sesiunii de prezentare.











Se observă că suntem pline de energie pozitivă şi foarte încântate...vorbeam întruna :D
P.S Andreia doar se preface cum că ar cânta la pian




Însă după cum bine ştiţi programul nostru este foarte încărcat şi nu prea am avut timp să reflectăm asupra celor întâmplate.


La radio ne-am făcut jobul. Emisiunea urmează să fie prelucrată şi va fi difuzată sâmbătă oră 18:00 pe Radio Transilvania-Turda 89,9 FM.










Cât despre surpriza menţionată de Ariela...YEY avem spotul publicitar ce va fi difuzat pe Radio Transilvania de-a lungul derulării campaniei.







Ne vizualizăm mâine
Florina V.

eu si parerea mea...



Sesiunea de comunicare de astăzi...una dintre cele mai dificile şi mai cuprinzătoare activităţi din program...ne bucurăm că a ieşit bine deşi trebuie să vă spun că a fost ceva suspans înainte de prezentare pentru că făcea figuri video proiectorul dar până la urmă şi-a data seamă că e important pentru noi să fie apt şi şi-a revenit:D!
Emoţii...am fost şi nu prea...am încercat să transmitem informaţia astfel încât să nu plictisim ci să trezim interesul persoanelor prezente.
Am fost încântată să văd cum după prezentare au venit câteva persoane şi ne-au cerut mai multe detalii.

La radio...a fost o continuă distracţie:)) bâlbe...scârţâit de scaune...sunetul foametei...dar şi acompaniamentul muzical de alături :)))...sâmbătă va fi difuzată emisiunea şi sperăm să fie urmărită de cât mai mulţi ascultători.


În încheiere vă spun noapte bună şi să aveţi o zi minunată mâine!

Pa! :D

Andreia B.

Ziua cea mare...

După cum ştiţi, azi am organizat o sesiune de comunicare în sala "Ovidiu Iuliu Moldovan" al liceului nostru împreună cu profesorii şi elevii interesaţi de "Gala Premiilor În Educaţie". A fost un surprinzător succes având în vedere că este prima campanie organizată de noi.

Ne bucurăm că am putut transmite mesajul dorit și că avem puterea de a încuraja viitorii participanţi la aceasta competiție educațională.

Am investit multă muncă în ceea ce am desfăşurat astăzi si am avut de străbătut multe drumuri dar totul a meritat.
Mai spre seară în decursul zilei de astăzi o să fie postate mici videoclipuri cu ceea ce am realizat şi chiar poze din cadrul sesiunii.


Andra G.

Poze de azi

Aşa cum v-am promis iată câteva poze din cadrul sesiunii noastre de prezentare:
Andra G.















Filmările din timpul prezentării vor fi postate curând, cel mai probabil mâine sau vineri seara.




Hey!

Hey astăzi am prezentat sesiunea. Peste emoţii am trecut mai ales când am observat că toată sala a fost plină şi o mulţime de ochişori ne priveau curioşi şi confuzi la început... ştiu că e ciudat dar fiindcă am mai participat la concursuri şi prezentări asemănătoare emoţiile apar doar înainte şi apoi spuf ...dispar.

Eu zic că ne-am descurcat bine şi am informat multe persoane cu vârste şi opinii variate despre Gala Premiilor În Educaţie.
Dupa ce am terminat cu şcoala a trebuit să fugim repejor cu crainicul, colega noastră Bucur Adriana, la studio radio Transilvania să ne înregistrăm. A ieşit totul super!


În privinţa videourilor care dezvăluie munca din umbră :)))))) şi câteva opinii ale noastre despre prezentarea de azi, acestea vor fi postate de Florina (după cum v-am obişnuit).

Desigur avem şi un video ce ne surprinde în studio!!

Vă salut! pam pam

Dar nu înainte de wooooooooooooooooow-ul pentru surpriza de după filmuleţe.
Va mulţumim Radio Transilvania!!

Ariela G. pam pam