Premiul III - Zăhan Lorena

Un eveniment educaţional

„Gala Premiilor în Educaţie” este singurul eveniment care ajunge să facă primul pas spre îmbunătăţirea sistemului educaţional din România. Dă un imbold elevilor buni la învăţătură indiferent de condiţiile lor materiale ceea ce este un lucru foarte bun şi de apreciat având în vedere viaţa şi condiţiile de viaţă din ţara noastră.

În primul rând cu astfel de premii, pe care le oferă gală premiilor în educaţie atrage orice elev şi profesor cu potenţial. Acest proiect reuşeşte să organizeze o competiţie în care toţi elevii sunt egali, diferenţa construindu-se doar la nivel de inteligenţă al fiecăruia.

Este un lucru minunat că în România în sfârşit se ţine cont de dreptate, de sinceritate, de egalitate, de dreptul fiecărui om indiferent de condiţiile materiale să participe la un astfel de concurs, un concurs care are ca scop dezvoltarea unei educaţii şi premiază inteligenţa şi potenţialul pe care îl afişează elevii pentru reuşite. Într-adevăr acest tip de proiect ajută atât ţara în vederea îmbunătăţirii sistemului educaţional cât şi elevii şi profesorii în avansarea lor pe plan educaţional. Încurajează pe cel mai bun profesor, elev ţinând cont doar de reuşite şi nu este influenţat absolut deloc de situaţia fiecărui participant singura competiţie care nu este influenţată de principiile ţării noastre: mită, corupţie, cine plăteşte cel mai mult câştiga: NU! Şi asta îi determină pe oamenii care participă să susţină un astfel de proiect şi să fie mulţumiţi şi bucuroşi că România a făcut un pas spre un lucru mai bun.

În concluzie „Gala Premiilor în Educaţie” oferă oportunitatea de a fi cel mai bun fără niciun fel de discriminări, în prezent este cea mai bună idee în vederea dezvoltării româniei pe plan educaţional.


Lorena Zăhan

0 Response to "Premiul III - Zăhan Lorena"

Trimiteți un comentariu