89.9 FM

Bine v-am regăsit

În primul rând trebuie să menţionez că nu am reuşit încă să intrăm în posesia filmărilor din cadrul sesiunii de informare. Sperăm ca în cel mai scurt timp acestea să facă parte din acest blog.


Datorită Arielei ce şi-a dedicat timpul să editeze emisiunea radio avem disponibilă forma brută a acesteia 1 zi înainte.
Aceasta nu este forma ei finală....vor fi adăugate melodii şi alte elemente ce lipsesc (interviul de la sfârşit, melodii de fundal...).

Emisiunea nu ar fi ieşit atât de bine fără ajutorul crainicului nostru Adriana Bucur, echipei CNMV şi deasemenea celor de la Radio Transilvania Turda


Aşteptăm comentarii şi impresii ^ ^
Florina V.

P.s vorbeam cam repede dar nu ne-am dat seama de acest lucru la înregistrare :D

dupa multe incercari...


Am început deja să distribuim cataloage cu cei ce au fost nominalizat în 2009 pentru "Gala Premiilor În Educaţie" şi să împrăştiem vorba despre concursul de eseuri organizat de noi ( cu premii bineînţeles), veste ce s-a răspândit uimitor de repede.

Mă bucur că a funcţionat încă o metodă propusă de noi cu scopul trezirii interesului pentru această competiţie educaţională.

Ceea ce am realizată astăzi a fost faptul că este destul de important să fie acea persoană la un anumit moment din viaţă care să te motiveze şi să te îndrume. Aşa şi în educaţie, în drumul tău spre cunoaştere, spre desăvârşire, trebuie uneori să fie cineva, sau chiar ceva, care să te facă să te gândeşti că este totuşi bine ceea ce faci şi că eforturile tale au o răsplată mai presus decât cea materială, o răsplată morală, prefesională.

Ne-am bucurat foarte mult când am discutat şi în particular cu câteva profesoare despre GPÎE, le-am răspuns la întrebări şi chiar au fost încântate de ceea ce facem. Întotdeauna m-a surprins un lucru: oamenii inteligenţi sunt intodeauna modeşti când vine vorba de inteligenţă lor. Pe de o parte este foarte firesc, dar pe de altă parte este bine să te promovezi ca să ai mai multă încredere în forţele proprii şi să excelezi în ceea ce faci.

Toate bune...Andra G.

o pauza






Buna seara!

Am revenit pe blog după o zi de pauză...aveam nevoie de odihnă dar şi de timp pentru a învăţa pentru teza la biologie...având în vedere că suntem la profil real...lucrurile nu stau chiar aşa simplu. Încă un motiv ar fi faptul ca m-am răcit destul de tare dar sper să înţelegeţi.

Ne asteaptă un weekend plin de soare, relaxare şi nerabdare (având în vedere că mâine se difuzează emisiunea la radio).

Vreau să vă spun înca o dată că suntem mândre de ceea ce am realizat şi sperăm să nu dezamăgim persoanele care ne susţin.

Vă mulţumim!

Andreia B.