Retrospectiva...

A doua zi a campaniei, 18.05.2010, s-a anunţat a fi o zi plină de energie, de idei noi dar şi de multe zambete.
Am reuşit în mare parte să ne atingem obiectivele propuse pentru azi, astfel că am terminat video de promovare (acesta poate fi vizionat pe pagina "Campania Noastră"), dar partea proastă e că nu am putut intra in posesia materialelor de la tipografie. Până mâine avem încredere că o să se rezolve.

Sperăm ca totul să iasă OK!

Vă vom ţine la curent cu toate detaliile!

O zi bună!

Andreia B.

Ne face plăcere...

Da...distractiv...să ştiţi că este mult mai distractiv decât pare având în vedere că facem ceea ce ne place deşi singurul lucru care ar putea crea probleme în aceste momente este că ne aflăm în perioada tezelor, a multor teste şi de aceea suntem puţin aglomerate.
Pâna la urma este evident ca ne-am organizat şi ne vom organiza astfel încat să iasa totul foarte bine.

Stresul vrea să ia parte şi el la acest proiect...dar de ce să ne plângem?:-j...Totul ne iese conform planului şi exact cum am dorit...până la urmă ceea ce facem noi chiar merită...merită să fie văzut şi de ceilalţi.

Mulţumim "vocii poporului" Vlad pentru ajutorul acordat.:P

SĂ nu uit fluturaşii şi afişele care aproape sunt gata dar le-am postat şi pe blog...pentru ca cei curioşii care vor intra pe blog să fie printre primii care le vad...daţi o părere pentru design.

P.S. Pentru a vă convinge de distracţia de care v-am vorbit vizualizaţi videoul postat anterior.
Andra G.


IMPORTANT!!!

Ariela momentan nu poate să-şi publice ideile pe blog dar o va face în cel mai scurt timp, dar pâna atunci mă simt obligată să precizez că afişele şi fluturaşii arată atât de bine (şi nu să ne lăudăm:D) datorită muncii Arielei! Iar pentru acest lucru cred că merită felicitată! Felicitari!!:)

AFIŞE




FLUTURAŞI

Ziua dupa prima zi :)


Florina V.
Ne-am distrat, timpul a trecut repede... şi evident că am terminat tot ce aveam de facut :).
Mulţumim din suflet lui Ovidiu pentru efortul considerabil de a-şi folosi fizicul (vocea nu a mers) dar să nu-l uităm pe Vlad care ne-a ajutat cu vocea :).
Mulţumim pentru vizită şi nu uitaţi să lăsaţi un comentariu în secţiunea de mai jos. ;;)


P.S Dupa îndelungi dezbateri am ajuns la concluzia că vina pentru calitatea proastă a materialelor video o are blogul în sine :D ahh dar pana la urma iese bine, :D nu? :>