sfârşit de zi...

Andreia B.

Azi a fost una dintre cele mai aglomerate zile ale campaniei...teză...radio...texte pentru prezentarea de mâine (mâine are loc sesiunea de comunicare din sala festivă)...prezentarea ppt...organizare...stress...contradicţii...acestea doar împreună cu sucul şi îngheţata:)).

Am stat până târziu să realizăm obiectivele propuse...dar suntem încântate de tot ceea ce a rezultat!

Sperăm ca mâine totul să fie bine...:D
Succes să avem!!!:D

Acum vă las că e destul de târziu dar ne întâlnim mâine
Noapte bună!

marţi o zi încărcată

Azi am terminat cu teza la romană şi pot să zic că am scăpat de Romantismul literar...deocamdată.

Am fost la radio Transilvania şi totul a mers ok. După ce am realizat înregistrarea a trebuit să lucrez şi la prelucrarea acesteia (fiind eu-luc. tehnic şi Florina-jurnalist în echipă de radio)+ textul pentru emisiunea ce va fi înregistrată mâine.
Dar înconjurată de colegele de echipă care au muncit la planul prezentării de mâine a trecut timpul destul de repede şi uite cât de târziu este!

Ne mai rămân emoţiile pentru mâine...emoţii provocate de gândul publicului ce va trebui să îl înfruntăm şi convinge dar şi pentru ora de chimie ce va urma după prezentare!
Mă duc să învăţ! pam pam

Ariela G.


Noutăţi radio

Huh săptămâna a început în forţă. Şi îmi permit să vorbesc în numele întregii echipe când spun că după atâta muncă suntem obosite. Un lucru este sigur şi anume că nu ne vom da bătute.

Am fost azi după şcoală la sediul Radio Transilvania-Turda pentru înregistrarea scurtului material ce va fi difuzat în cadrul emisiunilor colegiului nostru. Şi mă bucur să vă anunţ că scurtului material i s-a mai adăugat o jumătate de emisiune, unde echipa noastră va fi invitată să discute despre campanie.
Această nouă emisiune va fi înregistrată mâine 26 mai pentru a putea fi difuzată în cel mai scurt timp. Plus că ni s-a mai oferit ocazia difuzării unui scurt spot publicitar în perioada derulării campaniei, ocazie ce evident nu am putut-o refuza.


Textele acestora şi eventual formatul mp3 vor fi disponibile curând pe blog aşa că urmariți-ne.

De asemenea orele difuzării emisiunilor vor fi adăugate în planul campaniei noastre. Plănuim ca mâine la înregistrări şi la sesiunea de prezentare să ne mai filmăm întrucât ducem dorul "camerei de filmat".


O seară plăcută în continuare...
Florina V.